lördag 16 november 2013

Nu börjar det hända något.

Jag har varit dålig på att uppdatera här på bloggen. Ska verkligen försöka komma ihåg att uppdatera här inför alla Go-relaterade event i Umeå.

Idag hade vi ett tredje event i Lindellhallen. Det blev kaffe drucket och framför allt Go spelat. Fyra tappra spelare dök upp varav två var nya ansikten i sällskapet. Lindellträffarna är trevliga och ger en möjlighet för Go att synas i offentlig miljö. Jag tror att det är just det som behövs för att få ihop fler spelare här i stan, att synas. Jag har även blivit kontaktad av butiken World of Boardgames som gärna vill att vi som spelar Go skall komma dit och spela i deras lokaler. De tror att det kan finnas intresse för spelet om vi bara visar att det finns. De har även lovat att de kan börja ta in Go-utrustning, bara vi uttrycker vad vi vill att de ska köpa in. Det börjar med andra ord hända något i Umeås Go-sfär.

Om just du som läser det här skulle vilja spela med oss så är det bara att komma när vi spelar. Eller ta kontakt med oss på något sätt. Skriv en kommentar här på bloggen. Skriv till oss på Twitter eller gå med i gruppen Go i Umeå på facebook. Det finns även många där som är villiga att lära ut grunderna ifall du inte har spelat tidigare.

/Daniel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar